Egymásra hangolva

Romantikus érzelmek hálójában

2020. január 13.
„Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, hogy mit mondtál, elfelejtik, hogy mit tettél, de sosem felejtik el, milyen érzést váltottál ki belőlük.” (Maya Angelou afroamerikai költő és színésznő)
Romantikus érzelmek hálójában
Természetükből adódóan a romantikus filmeket elsősorban a nők kedvelik. Szeretnének néha a párjukkal közösen is megnézni egyet-egyet, de őket inkább a sportközvetítések, az akció- és kalandfilmek, a krimik, a thrillerek érdeklik.
Egy szórakoztató vígjáték megnézésére azonban már ők is kaphatók. Sok nőismerősömtől hallom, mennyire szeret  romantikus filmet nézni. Ha netán megnézünk egyet a YouTubeon, azonnal felkínál a csatorna legalább még hatot, hogy azokról se maradjunk le. A hatalmas kínálatból aztán kedvünkre válogathatunk. A romantikának minden ember életében, legyen férfi vagy nő, van szerepe és jelentősége. Egy férfi nemcsak azért kéri meg kedvese kezét néha egészen különleges módon, mert azt gondolja, hogy akkor kedvezőbb választ kap, hanem azért is, mert a romantika neki is fontos – milyen jó is ezekre a megható pillanatokra visszaemlékezni! Az együtt töltött kellemes, közös élmények összekovácsolnak minket. Nemcsak a párt, hanem az egész családot is. Az érzelmek fontosak az életünkbenA folytatás magazinunk 53.számában olvasható. 

Magazin

Megjelent 2023. december 10-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

6500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A bölcsesség kezdete
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD