Ajánló

Házasságápoló hétvégék - májusban és szeptemberben

2020. január 31.

2020 május 28-31 Véménd (Baranya megye)

Panzióban kétágyas szállás lehetőség falusi környezetben, túrázási és sokféle sportolási lehetősséggel, háromszori étkezéssel: 8000 Ft/fő/nap

 

2020 szeptember 17-20 Hotel Szépalma és Ménesbirtok (Veszprém megye)

Elhelyezés kétágyas szállodai szobákban háromszori étkezéssel, éttermi kiszolgálással + wellnes lehetőséggel, rendkívül szép hegyvidéki környezetben 15000 Ft/fő/nap

 

Házasságápoló hétvégék - májusban és szeptemberben

 

Ha úgy érzitek, hogy házasságotok alapvetően kielégítő, csak kisebb-nagyobb súrlódások vannak kapcsolatotokban, ha ragaszkodtok egymáshoz, de hiányoznak a gyakori meghitt beszélgetések közöttetek, vagy akár ha csak egyikőtökben megfogalmazódott, hogy alapvetően jó házasságotokat hogyan lehetne még jobbá tenni, akkor gyönyörű természeti környezetben, „kényeztető” körülmények között, előadások, csoportos és egyéni beszélgetések, kirándulások, kommunikációs és önismereti gyakorlatok, testi-lelki feltöltekezési lehetőség vár ezeken a hosszú hétvégéken rátok.

Előadásaink alapkérdése, miként tudják a párok egymás közötti kapcsolatukat még harmonikusabbá tenni? Nem is gondolnánk, hogy egy-két alapelv megértésével és elfogadásával milyen sok surlódástól mentesülhet egy kapcsolat. Megismerkedhetünk a házasság "alkotmányával", megismerhetjük a férfi és női gondolkodásmód és kommunikáció legjellemzőbb ismertetőjegyeit, hogyan tanulhat meg a férj „nőül”, illetve a feleség „férfiul” gondolkodni, hogy megértsék és megtanulják egymás szeretetnyelvét. Beszélgetünka szerepkörökről, a teherviselésről az idő- és pénzbesoztásról, stb. Témáinkat természetesen a jelenlévők igényeighez is alakítjuk..

A reggelii és esti előadásokat kiscsoportosvagy egyéni beszélgetés követ. Délutánonoként szervezett  programok, kirándulások vagy fakultatív időtöltés vár mindenkire.   

 

Szervezők és témafelelősök: Soós Attila, Nagy Sándor

 

Jelentkezési határidők:

A májusi hétvégére: március 31-ig

A szeptemberi hétvégére: június 15 -ig

Jelentkezés: soosattila.nyitottszemmel@gmail.com

 

A minőségi kapcsolatápolás érdekében szeretnék kérni, hogy a házaspárok e pár napra lehetőleg gyermekek nélkül jöjjenek!



Magazin

Megjelent 2023. december 10-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

6500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A bölcsesség kezdete
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD