Egészség

Miért öregszünk?

2020. július 06.
Ugye, kíváncsiak vagyunk a válaszra? Pedig, aki kíváncsi, hamar megöregszik! De félretéve a tréfát, időről időre kibukik az emberből a kérdés, amikor megjelennek az első ősz hajszálak és szarkalábak, vagy nehezedni kezd a mozgás, lelassulnak az életfunkciók és a reakciók, amikor a testünk pihenést igényel, méghozzá egyre többet.
 
Miért öregszünk?
Óriási küzdelmet kell folytatnunk azért, hogy lassítsuk a folyamatot, vagy eltussoljuk az öregedés apróbb jeleit, amíg lehet, hiszen világunk ki nem mondott, de sugallt jelmondata szerint: ma megöregedni tilos! Az öregedés az ápolatlanság és a szegénység mutatója lett, és lássuk be, a munkaerőpiacon sincs sok keresnivalója annak, aki nem küzd ellene! 
Most egészségügyi szempontból közelítünk az öregedés kérdéséhez, vagyis hogy belsőleg mit tehetnénk ellene. Igen, már megint változtatnunk kellene néhány dolgon… – legyinthet a kedves Olvasó, de biztosíthatjuk, megéri! Több helyütt dr. Michael Greger „Hogy ne halj meg” című könyvének eredeti és élvezetes leírását hívjuk segítségül, hogy alaposabban megértsük, hogyan öregítenek a testünket elárasztó szabad gyökök, és miképpen védekezhetünk ez ellen.

Magazin

Megjelent április 15-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

6500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A Cseresznyefa árnyékában
A bölcsesség kezdete
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD