Barátom, Jézus

Ár: 3 500 Ft

Mennyiség (db):

Legkedvesebb történeteim az Újszövetségből

Egy különösen kedves, személyes hangvételű könyv Jézus életéről,  szeretetéről és tanításairól elsősorban 8-tól 14 éves korú gyermekeknek. Olvasásakor ismét életre kelnek a történetek, s magunk is átélői leszünk az evangéliumok által lejegyzett, kétezer éve történt eseményeknek. Jézus közelében lehetünk, amikor a betlehemi istállóban megszületik, amikor gyermekkorában társai elutasítják, mert nem vesz részt csínytevéseikben. Vele lehetünk, amikor csodákat tesz, tanít és gyógyít sokakat, amikor bántalmazzák vagy magányos. A történeteken keresztül megismerehetjük Őt, mint barátunkat, aki mindig velünk van.

A közel száz újszövetségi történetet feldolgozó kötet felvillantja szép jellemét: önzetlenségét, szeretetét, amely erőt ad a csüggedőknek, vigaszt és reményt az elesetteknek és bizalmat a hitetlennek, igaz barátot a mellőzöttnek.

"Az evangélium jó hír, jó újság... énekel, beszél tőle az ember, és jókedvű lesz. Krisztus nem követel, nem hajt, nem fenyeget, hanem barátságosan hívogat. Az evanélium nem törvénykönyv, hanem prédikáció Krisztus jótetteiről, aki... nem is adott ás parancsot, mint a szeretetet." (Luther Márton)

Illusztráció: Volent Kati grafikus

220 oldal színes kivitelben, mintegy 80 grafikával.170x220 cm-es kiadvány, kemény kötésben.

 

Magazin

Megjelent június 14-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

6500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A Cseresznyefa árnyékában
A bölcsesség kezdete
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD