Reménység a veszteségben

Ár: 1 600 Ft

Mennyiség (db):

Vigasztalások betegségben, depresszióban, gyászban

 

Mindenki életében bekopogtat egyszer az a pillanat, ami a létezés ajándék voltára személyesen is rádöbbentheti. Ritka, hogy az élet örömeivel vagy különleges szerencséivel való találkozás vezet ennek felismeréséhez. Kiváltságos helyzetünk mélyebb megértéséhez általában ellenkező tapasztalatokat kell átélnünk. 

Veszteségeink egy része törvényszerűen következik be, más részük váratlanul, sokkhatásként lep meg bennünket - hirtelen tragédia, egy szégyenletes kudarc, egzisztencánk, egészségünk vagy akár önkontrollunk elvesztése, nem ritkán depresszió képében.

Miért történik mindez velem? És miért éppen velem? Mit nem csinálok jól? Mit rontottam el? - mázsás súlyként nehezednek ránk a feldolgozhatatlannak látszó kérdések. Vajon mire akar megtanítani bennünket a kialakult helyzet?

Hogy a sok-sok kérdőjel végül felkiáltójellé egyenesedjék, veszteségeink kiértékelését, feldolgozását nem spórolhatjuk meg. Személyes hangvételű könyvünk lassan, lépésről lépésre - magasságokat és mélységeket is bejárva - ebbe az irányba vezeti az olvasót, mígnem eljutunk a megértéshez, a lelki békkéhez, amit "kegyelmi állapotnak" is nevezhetnénk.

Szerző: Soós Attila

170 oldal puha kötésben. Mérete:130x200 cm

Magazin

Megjelent június 14-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

6500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A Cseresznyefa árnyékában
A bölcsesség kezdete
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD