A szeretet himnusza

Ár: 2 000 Ft

Mennyiség (db):

Gondolatok, töredékek, versrészletek a világirodalom gyöngyszeméről

 

Szeretet: Talán nincs még egy ennyire elcsépelt szó a magyar nyelvben, s tulajdonság, amellyel ennyire gyakran visszaéltünk volna már. A változó idők során mintha kiüresítettük volna eredeti jelentését, pedig mindannyian arra vágyunk, hogy szeressenek, s hogy mi is szerethessünk. Pontosabban: jól szeressenek, és jól szeressünk!

De mi kell ehhez? Megvalósítható ez egyáltalán egy olyan világban, ahol mindenki másként gondolkodik róla, és másként fejezi ki az érzéseit? Egyáltalán, azonosítható-e a szeretet az érzelemmel? Hogy egy nyelven beszéljünk - méghozzá a szeretetén - segítségünkre lehet a mintegy kétezer évvel ezelőtt született, örök érvényű himnusz, melyet a világirodalom egyik gyöngyszemeként tartanak számon.
Kötetünk röviden végigkalauzol Pál apostol szeretethimnuszán, felvillantva annak színekre bontott árnyalatait és finomságait, s bemutatja, milyen egyszerű és mennyiere gyakorlatias "tulajdonságai" vannak a valódi szeretetnek. S mindeközben a szeretet világirodalmi feldolgozásaiból is csemegézhetünk!

Szerző: Soós Attila

160 oldal kemény kötésben. Színes fotókkal és grafikákkal illusztrált, exkluzív kivitelű kiadvány. Mérete: 15x15 cm (Második kiadás)

Magazin

Megjelent május 12-én.

Ízelítő a tartalomból

Fizessen elő magazinunkra!

12 hónapra

5500 Ft

(postaköltséggel együtt)

Szeretnék előfizetni
Kiadványaink
A termsézet csendje 2022 - falinaptár
Minőségi idő - Időben!
Soós Attila: Reménység a veszteségben
A szeretet himnusza
A belső szobában
Barátom, Jézus
Barangolások a szív országában
Előzd meg a hátfájást DVD